Ugrás a tartalomra
Search

* Kérjük töltsön ki minden mezőt

Üzenet küldése
Search

Kérdések és válaszok - szakembereknek

 • 01
  Hol vásárolhatom meg a készülékeket?

  A készülék elsődleges értékesítője az SCA Medical Trading Kft., azonban a készülékek megrendelhetőek közvetlenül a Oncotherm Kft. budaörsi központjától, amelynek elérhetőségei: 

  Kapcsolat:
  Magyarország, 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
  Telefon: +36 23 555510
  info [kukac] oncotherm [pont] org

 • 02
  Mennyibe kerülnek a készülékek?

  Kérjük, hogy árajánlatkérésével forduljon a központi irodánkhoz, vagy keresse fel helyi disztribútor kapcsolattartóját.

  Központi kapcsolat:
  Magyarország, 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
  Telefon: +36 23 555510
  info [kukac] oncotherm [pont] org

 • 03
  Milyen finanszírozási lehetőségek közül tudok választani?

  A normál megrendelés fizetési feltételein kívül, az Oncotherm fel tud ajánlani lízingelési vagy bérlési lehetőséget is a készülékekre. Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az irodánkkal.

 • 04
  Hol ismerhetem meg részletesebben a készüléket és a működését?

  A készülékeink bemutatása az Oncotherm Kft telephelyén történik, azonban vannak speciális referencia helyeink különböző körzetekben, ahol a készülékeink megtekinthetők. Kérjük részletes információért forduljon központunkhoz.

 • 05
  Ki használhatja a készüléket?

  A készüléket orvos és/vagy annak használatára kiképzett klinikai személyzet használhatja orvosi ellenőrzés mellett. A készülék kezelésének oktatása az Oncotherm Kft. által történik.

 • 06
  Hogyan történik a betanításom és ennek igazolása?

  Az Oncotherm végzi a betanítást, és erről oklevelet állít ki a betanításon résztvevőknek.

 • 07
  Hogyan történik a szállítás?

  A szállítást alapvetően közvetlenül az Oncotherm Kft. meg tudja szervezni a világ minden tájára, azonban a szállítás külön megállapodás tárgyát is képezheti.

 • 08
  Mennyi a garancia/jótállás a készülékre?

  A garancia/jótállás 2 év a készülékre. A garancia/jótállási idő lejárta után rendszeres szervíz szerződés köthető.

 • 09
  Mire van szükség a készülék installálásához?

  Az installálás előtt az Oncotherm kiad egy preinstallációs lapot ami információt nyújt a szükséges feltételekről. Erősen ajánlott az Oncotherm csapatával konzultálni az installálás feltételeivel és a készülék leendő helyével kapcsolatban. A készülék számára általában egy 12 m2-es szoba elegendő, de 20 m2 fölötti szobát tartanánk optimálisnak. A készülék működtetéséhez 16 Amperes elektromos hálózat szükséges. Jó szellőzés (kisebb szobákban légkondicionáló használata) javasolt. 

 • 10
  Kaphatok-e segítséget a "marketing politikámhoz", hogy informálhassam a betegeket az aktualitásokról illetve a klinikám tevékenységéről?

  Igen, szívesen segítjük Önt különböző tájékoztató anyagokkal, brossúrákkal, tanulmányokkal, speciális összeállításokkal és design-nal.

 • 11
  Finanszírozza-e a kezelést a társadalombiztosítás?

  Néhány országban igen, néhány országban azonban csak magán biztosító társaságok finanszírozzák a kezelést, míg megint más országokban pedig még egyáltalán nem létezik semmilyen finanszírozás a kezelésre. Konzultáljon a helyi hatóságokkal vagy olyan kollégákkal, akik hasonló kezeléseket végeznek.

 • 12
  Mekkora a készülék kezelési kapacitása?

  Átlagosan 60 perces kezelési idő kalkulálható, gyakorlattal rendelkező kezelő személyzetnek a két beteg közti váltás és az elektróda rögzítése pedig körülbelül 15 percet vesz igénybe. A készülék képes szünet nélkül napi 24 órát is működni.

 • 13
  Milyen elektródát lehet használni?

  Kérjük, csak az Oncotherm Kft-től beszerzett elektródát használja.

 • 14
  Kellemesebbé tehetem a kezelést a beteg számára?

  A kezelés közben lágy háttérzene ajánlott pszichológiai okokból (gyorsabb, könnyebb relaxáció). Esetleg egy TV készülék is elhelyezhető a szobában, hogy a betegnek még kellemesebb legyen a kezelés.

 • 15
  Hogyan értesülhetek az újdonságokról?

  Weboldalunkról és rendszeres hírleveleinkből folyamatosan informálódhat az újdonságokról, ezen kívül kollégáink is készségesen segítenek Önnek. A szakirodalom nyomon követése, az aktuális szakmai konferenciák és egyéb kiadványok is segítenek abban, hogy mindig naprakész információk álljanak az Ön rendelkezésére. Tudományos csapatunk is készen áll, hogy segítsen Önnek, ha bármilyen kérdése lenne.