Ugrás a tartalomra
Search

* Kérjük töltsön ki minden mezőt

Üzenet küldése
Search

Kérdések és válaszok - szakembereknek

 • 01
  Milyen finanszírozási lehetőségek közül tudok választani?

  A normál megrendelés fizetési feltételein kívül, az Oncotherm fel tud ajánlani lízingelési vagy bérlési lehetőséget is a készülékekre. Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az irodánkkal.

 • 02
  Kellemesebbé tehetem a kezelést a beteg számára?

  A kezelés közben lágy háttérzene ajánlott pszichológiai okokból (gyorsabb, könnyebb relaxáció). Esetleg egy TV készülék is elhelyezhető a szobában, hogy a betegnek még kellemesebb legyen a kezelés.

 • 03
  Hogyan történik a szállítás?

  A szállítást közvetlenül az Oncotherm Kft. szervezi, vagy pedig a cég disztribútorai bárhol a világon.

 • 04
  Finanszírozza-e a kezelést a társadalombiztosítás?

  Néhány országban igen, néhány országban azonban csak magán biztosító társaságok finanszírozzák a kezelést, míg megint más országokban pedig még egyáltalán nem létezik semmilyen finanszírozás a kezelésre. Konzultáljon a helyi hatóságokkal vagy olyan kollégákkal, akik hasonló kezeléseket végeznek.

 • 05
  Hogyan értesülhetek az újdonságokról?

  Weboldalunkról és rendszeres hírleveleinkből folyamatosan informálódhat az újdonságokról, ezen kívül kollégáink is készségesen segítenek Önnek. A szakirodalom nyomon követése, az aktuális szakmai konferenciák és egyéb kiadványok is segítenek abban, hogy mindig naprakész információk álljanak az Ön rendelkezésére. Tudományos csapatunk is készen áll, hogy segítsen Önnek, ha bármilyen kérdése lenne.

 • 06
  Kaphatok-e segítséget a "marketing politikámhoz", hogy informálhassam a betegeket az aktualitásokról illetve a klinikám tevékenységéről?

  Igen, szívesen segítjük Önt különböző tájékoztató anyagokkal, brossúrákkal, tanulmányokkal, speciális összeállításokkal és design-nal.

 • 07
  Mire van szükség a készülék installálásához?

  Az installálás előtt az Oncotherm kiad egy preinstallációs lapot ami információt nyújt a szükséges feltételekről. Erősen ajánlott az Oncotherm csapatával konzultálni az installálás feltételeivel és a készülék leendő helyével kapcsolatban. A készülék számára általában egy 12 m2-es szoba elegendő, de 20 m2 fölötti szobát tartanánk optimálisnak. A készülék működtetéséhez 16 Amperes elektromos hálózat szükséges. Jó szellőzés (kisebb szobákban légkondicionáló használata) javasolt. 

 • 08
  Ki használhatja a készüléket?

  A készüléket orvos és/vagy annak használatára kiképzett klinikai személyzet használhatja orvosi ellenőrzés mellett. A készülék kezelésének oktatása és az erre vonatkozó tanúsítvány kiállítása az Oncotherm Kft. által történik.

 • 09
  Hogyan történik a betanításom és ennek igazolása?

  Az Oncotherm végzi a betanítást, és erről oklevelet állít ki a betanításon résztvevőknek.

 • 10
  Mennyi a garancia/jótállás a készülékre?

  A garancia/jótállás 2 év a készülékre. A garancia/jótállási idő lejárta után rendszeres szervíz szerződés köthető.

 • 11
  Hol vásárolhatom meg a készülékeket?

  A készülékek megrendelhetőek közvetlenül a Oncotherm Kft. budaörsi központjától, amelynek elérhetőségei: 

  Oncotherm Kft.
  Gyár utca 2
  2040 Budaörs
  Magyarország
  Telefon: +36 23 555510
  Telefax: +36 23 555 515
  info [kukac] oncotherm [pont] org

 • 12
  Hol ismerhetem meg részletesebben a készüléket és a működését?

  Vannak speciális referencia helyeink különböző körzetekben, ahol a készülékeink megtekinthetők. Kérjük részletes információért forduljon központunkhoz.

 • 13
  Milyen elektródát lehet használni?

  Csak az Oncotherm Kft-től beszerzett elektródát használja.

 • 14
  Mekkora a készülék kezelési kapacitása?

  Átlagosan 60 perces kezelési idő kalkulálható, gyakorlattal rendelkező kezelő személyzetnek a két beteg közti váltás és az elektróda rögzítése pedig körülbelül 15 percet vesz igénybe. A készülék képes szünet nélkül napi 24 órát is működni.

 • 15
  Mennyibe kerülnek a készülékek?

  Kérjük, hogy árajánlatkérésével forduljon a központi irodánkhoz.