Ugrás a tartalomra
Search

* Kérjük töltsön ki minden mezőt

Üzenet küldése
Search

Küldetésünk

A rákos megbetegedések száma világszinten növekszik; ennek megfelelően a betegek és a szakemberek is keresik azokat a megoldásokat, amik elősegítik a hagyományos rákterápiák eredményességét. Az Oncothermia (loco-regionális Elektro-Hyperthermia) egy olyan, egyre inkább szélesebb körben elismert, hatékony kiegészítő kezelési mód, melynek használata során ritkán, minimális káros hatás fordulhat elő.

Küldetésünk, hogy növeljük a rákos betegek túlélési idejét, javítsuk az életminőségüket a lehető legkevesebb mellékhatással. Továbbá elköteleztük magunkat a legmagasabb minőségű orvostechnikai eszközök fejlesztésére és gyártására, megfelelve a legmagasabb onkológiai és tumorterápiáknak. Célunk, hogy az Oncothermia minél szélesebb orvosi körben ismertté és elismertté váljon.

A készülékek működési elve és a legmagasabb műszaki előírásoknak való megfelelés biztosítja, hogy az Oncotherm cégcsoport vezető szerepet tölthet be a hyperthermia eszközök piacán.
 

A vállalat küldetését már 1988-ban, Prof. Dr. Szász András (az Oncothermia módszer kidolgozója és az Oncotherm Kft. alapítója) megfogalmazta: Határozott célunk, hogy segítsünk a fájdalmakkal küszködő betegeknek egy mellékhatások nélküli hatékony terápiával. Prof Dr. Szász András vezetése alatt történő folyamatos kutatások és fejlesztések garantálják, hogy az orvostechnikai eszközeink megfelelnek a legkorszerűbb orvosi és technikai előírásoknak. 

Mára már az Oncothermia, Európa egyik vezető Hyperthermiás kezelésévé vált, az éves szinten, több mint 200.000 Oncothermiás kezelésszámával. A terápiát különböző daganattípusú megbetegedések kezelésére is alkalmazzák.  

A cég alapfilozófiájának sarkalatos pontja, a Hippocratészi elvnek megfelelően: “Ne árts". Eszközeink fejlesztésekor a lehető legnagyobb figyelmet szenteljük annak, hogy eszközeink hatékonyak és komfortosak is legyenek betegeink számára. Sem a vállalat, sem a módszer nem tud sajnos csodát ígérni, de azt igen, hogy garantáljuk, hogy mindig a legkorszerűbb tudományos és technikai előírásokkal dolgozunk. 

Szigorú minőségirányítási rendszerünk (ISO 13485) stabil alapként szolgál a CE/MDD tanúsítványhoz, amelyet rendszeresen a németországi TÜV SÜD Product Service GmbH tanúsít.