Ugrás a tartalomra
Search

* Kérjük töltsön ki minden mezőt

Üzenet küldése
Search
2017. 07. 03. – 09:48 | Külső hírek

Tudományosan igazolt rákkezelési módszerekről dokumentumfilm készül

Tudományosan igazolt rákterápiákról készítenek dokumentumfilmet

A WayMark Productions által készített "New Standard of Care" (Új standard betegellátás) első dokumentumfilmje az alternatív rákterápiákat vizsgálja, bemutatóját 2017-re tervezik. 

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikái szerint háromból egy nő, kettőből egy férfi lesz  rákos megbetegedésben érintett, életük során. A rák a világon a halálok vezető oka - az elkövetkező két évtizedben 70 százalékkal tovább nő a rákos betegek száma. A rákos diagnózisról való tudomásszerzés, lelkileg sok betegnél traumát okoz. Másfelől a leginkább az orvosok tanácsát vehetik igénybe - a mai korlátozott Care of Care protokollok alapján. 

Azonban léteznek bizonyított, tudományalapú terápiák, amelyek képesek egy rákos beteg életét meghosszabbítani. A nem hagyományos kezelések bizonyos formáit már használják a kórházakban és vezető rákközpontokban. Mégis ellenállás tapasztalható a széles körben elterjedt téves információk és egyéb érdekek miatt. Átutazva az Egyesült Államokat és a többi országot, a WayMark csapata összegyűjti az élenjáró alternatív technológiákat, a legjobb tudósok, orvosok, betegek; kulcsfontosságú törvényhozók, kormányzati döntéshozók és egyesületek vezetők interjúin keresztül. 

Ez a dokumentumfilm azért készül, hogy a politikai döntéshozókat, az orvosi közösséget és a közvéleményt tájékoztassa arról, hogy ezek az alternatív rákkezelések jogosak és méltók lesznek a jövőbeni befektetésekre, kutatásokra és klinikai vizsgálatokra. A rák diagnózistól nem kell félnünk, ha felfegyverkezünk a megfelelő eszközökkel, hogy ezt a rettenetes betegséget kezeljük - és gyógyítjuk - az "Új standard betegellátás" segítségével.